BeeΜπες στην παρέα μας. Γίνε και εσύ Kazamίας!

Bullet Γράψτε τα δικά σας άρθρα στο blog
Bullet Κάντε νέους φίλους & ανταλλάξτε μηνύματα & κάντε video chat
Bullet Μοιραστείτε τις ιδέες σας στα forums κ.α.

Register

Είσαι ήδη μέλος;

Ο κολπικος οργασμος....

Ως εκ τουτου η κλειτορις ευθυνεται για την γυναικεια απολαυση.
Υποστηριζομενος εγκεφαλικα(ο οργασμος) και ενιοτε και απο ορισμενες στασεις,οι οποιες ευνοουν την τριβη του επιμαχου σημειου,μας κανουν να εκλαμβανουμε τον κλειτορ.οργασμο ως κολπικο.
Ο κολπος εχει απουσια νευρικων αποληξεων(αν δεν ηταν ετσι θα ειχαμε ολες δυσπαρευνεια και θα μας ηταν πολυ δυσαρεστη η συνουσια και ακομα χειροτερα,φρικτος ο τοκετος). online2long.gif

Αντιθετως η κλειτοριδα αν θυμαμαι καλα διαθετει περι τις 6 χιλ.νευρικες αποληξεις!
Ως εκ τουτου τα ζευγαρια που εχουν "απενοχοποιηθει"απο τα ταμπου περι αμβισβητησης της ικανοτητας του φαλλου και μονο να χαριζει οργασμους"μυθευματα"απολαμβανουν μακραν πιο υγειη ερωτικη ζωη.
Οι ειδικοι δε,δεν "σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους"επι των ανωτερω! blues.gif angry.gif

Να σημειωσουμε επισης ο,τι το "εκφυλισμενο γυναικειο πεος"προσφερει πολλαπλους
και με αμειωτη ενταση οργασμους εν αντιθεση με το "στιβαρο,κραταιο"φαλλικο συμβολο,το οποιο απο αρχαιοτατων χρονων απεικονιζεται ευμεγεθη και....απειλητικο!χεχε! tounge.gif tounge.gif devil.gif devil.gif

Διορθωτικά και συμπληρωματικά

Προσπάθεια Πραγματείας περί τον Κολπικό Οργασμό Αθήνα 27/01/09

Απαντώντας σε απόψεις που ακούγονται σε διάφορα fora ή και συζητήσεις θα έπρεπε να διευκρινηστεί ότι υπάρχει 1 είδος οργασμού της γυναίκας με έντονες συσπάσεις όλης της περιοχής του κόλπου της, αντιληπτές στον σύντροφό της που τις στιγμές αυτές συνεχίζει να είναι μέσα της. Η ένταση των περίπου 5 ή και 10 περίπου σπασμών είναι φθίνουσα, ενώ η οργασμική ηδονή της γυναίκας συνεχίζει και λίγο μετά. Για τον λόγο αυτό κατά την διάρκεια των συσπάσεων του κολπικού οργασμού η γυναίκα συχνά ζητάει από τον σύντροφο να μην τραβηχτεί για την περίπτωση που έχει και εκείνος τελειώσει συγχρόνως.

Το ενδιαφέρον για τον άνδρα είναι ότι το είδος αυτό οργασμού δεν μπορεί να είναι μια προσποίηση της συντρόφου η οποία ενίοτε και καλοπροαίρετα μπορεί να θέλει να ικανοποιήσει τον εγωισμό του συντρόφου της ή και να παίξει ακόμη. Άρα ο όρος ‘’κολπικός’’ δεν εννοεί οργασμό που ξεκινάει από τον κόλπο. Σίγουρα από την κλειτορίδα αλλά και πολύ πιθανά από περιοχή του κόλπου την πλησιέστερη σε αυτή όπου το πέος ενός δεξιοτέχνη σύντροφου επικεντρώνει την δραστηριότητά του τριβής και ανυψωτικής πίεσης. Εδώ η διάμετρος και όχι το μήκος του πέους παίζει σημαντικό ρόλο.

Ο κολπικός οργασμός έχει παρατηρηθεί σχεδόν πάντα μετά από σχετικά μεγάλη διάρκεια της συνουσίας για πάνω από 25 λεπτά περίπου, ενώ συχνά η σύντροφος έχει δείξει ή δηλώσει ενδιάμεσα κλειτοριδικό οργασμό (χωρίς συσπάσεις αισθητές στον άντρα). Εκτίμησή μας είναι ότι με διάρκεια συνουσίας περί την 1 ώρα οι περισσότερες γυναίκες παρουσιάζουν κολπικό οργασμό.

Ενίοτε αλλά σπάνια συμβαίνει και το εξής υπέροχο: Οι συσπάσεις του κόλπου συνεχίζονται και μέχρι των χειλέων του αιδίου κατά την έξοδο του πέους, ως να μην θέλει η σύντροφος να το αποχωριστεί.

Τα παραπάνω βέβαια προυποθέτουν όλη την τρυφερότητα που πρέπει να επιδεικνύει ο άντρας παράλληλα με το σθένος του, πάντα με αγάπη και προσπάθεια κατανόησης και επικοινωνίας. Θα έλεγα και με σεβασμό στην συναισθηματική ανωτερότητα της γυναίκας, γεγονός που θα μπορούσε να είναι αντικείμενο άλλης πραγματείας.

Τζώρτζης

κολπικός οργασμός

Σαν κολπικό οργασμό δεν θα εννοούσα οργασμό που ξεκινάει από τον κόλπο. Απλά τις συσπάσεις του κόλπου που είναι αισθητές στο πέος και μάλιστα στο τμήμα του που είναι σίγουρα μέσα στον κόλπο.

Έχει παρατηρηθεί σχεδόν πάντα μετά από σχετικά μεγάλη διάρκεια της συνουσίας για πάνω από 25 λεπτά περίπου, ενώ συχνά η σύντροφος έχει δείξει ή δηλώσει ενδιάμεσα οργασμό χωρίς όμως συσπάσεις αισθητές στον άντρα. Μάλιστα κατά την διάρκεια των συσπάσεων ζητάει από τον σύντροφο να μην τραβηχτεί αν τυχόν έχει και εκείνος τελειώσει συγχρόνως.

Σπάνια συμβαίνει και το εξής υπέροχο: Οι συσπάσεις συνεχίζονται και κατά την έξοδο του πέους ως να μην θέλει η σύντροφος να το αποχωριστεί.

Τα παραπάνω βέβαια με όλη την τρυφερότητα που πρέπει να επιδεικνύει ο άντρας παράλληλα με το σθένος του, πάντα με αγάπη και προσπάθεια κατανόησης και επικοινωνίας. Θα έλεγα και με σεβασμό στην συναισθηματική ανωτερότητα της γυναίκας.

Zen Me Pilates Equipment Studio, χώρος εναλλακτικής άσκησης και χαλάρωσης στο Κολωνάκι Γιόγκα Πιλάτες

Το Zen Me είναι ένας νέος χώρος εναλλακτικής άσκησης και χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι